Zonnepanelen offerte in Arnhem

Wil je zonnepanelen kopen en vraag je je af wat het je gaat kosten? Hier ben je aan het juiste adres! Je vraagt hier gemakkelijk en snel zonnepanelen offertes van 3 zonnepanelen experts in Arnhem aan. Zo kun je verschillende de installateurs van zonnepanelen vergelijken, en kies je voor de aanbieder uit Arnhem die het beste past bij jouw persoonlijke wensen.

Vandaag al 14 aanvragen uit Arnhem
hero zonnepaneel

Ontvang en vergelijk vrijblijvend 3 offertes van installateurs uit Arnhem

Zonnepanelen offerte Arnhem opvragen

Offerte zonnepanelen aanvragen

Als je zonnepanelen op je dak wilt laten plaatsen, staat je een flinke investering tegemoet. Ondanks dat zonnepanelen in de afgelopen jaren steeds goedkoper worden, zul je alsnog een flink bedrag moeten neerleggen om je eigen zonne-energie op te wekken. Vaak heb je dit bedrag echter vrij snel weer terugverdiend, omdat je door het opwekken van duurzame energie niet alleen een bijdrage levert aan de energietransitie, maar ook bespaart op je energierekening.

De terugverdientijd zonnepanelen ligt daarom rond de 7 a 8 jaar. Uiteraard is dit afhankelijk van een aantal factoren, zoals de richting van je dak en het aantal zonuren. Onder ideale omstandigheden werken zonnepanelen het beste en is de terugverdientijd is het kortst; direct zonlicht en de panelen liggen helemaal zuidelijk georiënteerd. Onder andere omstandigheden wordt het maximaal vermogen van de zonnepanelen niet benut, en zal de terugverdientijd langer duren. Maar ook met een lagere capaciteit, zijn is de opbrengst van zonnepanelen nog hoog genoeg om winstgevend te zijn.

Let op deze onderdelen bij de offerte

Op een offerte zonnepaneel kun je verschillende soorten kosten verwachten. De hoogte van de zonnepanelen offerte is onder andere afhankelijk van de volgende zaken:

  1. Het type panelen: Er zijn verschillende soorten zonnepanelen. Meestal heb je de keuze tussen monokristallijne zonnepanelen en polykristallijne panelen. Monokristallijne zonnepanelen zijn zwarte panelen en hebben een hogere opbrengst aan zonne-energie, maar de aanschafprijs van polykristallijne zonnepanelen (meestal blauwe panelen) ligt een stuk lager. Glas-glas zonnepanelen zijn een nieuwere soorten panelen. Deze hebben over het algemeen een langere levensduur en een hoog piekvermogen.
  2. Het aantal zonnepanelen: In de offerte wordt uiteraard ook behandeld hoeveel zonnepanelen je laat plaatsen.
  3. Omvormer: De omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom. De kosten voor een omvormer voor zonnepanelen variëren tussen de 500 en 5000 euro.
  4. Allerlei montagemateriaal: Voor het bevestigen en installeren van het zonnepanelen systeem.
  5. Attributen voor een hoger rendement: zoals bypass diodes, MMP-trackers, een micro-omvormer, of een power-optimizer.
  6. Kosten voor de arbeid: Jouw zonnepanelen worden gelegd door specialisten.

Hoe werkt het aanvragen van een zonnepaneel?

Het aanvragen van een zonnepanelen offerte gaat gemakkelijk en snel. Na het invullen van een aantal gegevens, sturen wij je vraag door naar de beste zonnepanelen specialisten in jouw regio. Vervolgens krijg je per mail de verschillende offertes opgestuurd. Deze zijn geheel vrijblijvend, dus je kunt rustig aan bepalen bij welke aanbieder je jouw zonnepanelen gaat kopen.

Vergelijken en check van offertes

De aannemer voor jouw zonnepanelen kies je zelf. Daarbij zijn er een aantal factoren waarbij je rekening wilt houden; uiteraard de prijs, maar natuurlijk wil je ook een kwalitatieve zonnepanelen specialist. Hieronder lees je er meer over.

Prijs van zonnepanelen offerte

Hierboven legden we globaal uit aan wat voor kosten je allemaal moet denken bij het het aanvragen van een zonnepanelen offerte. Omdat het plaatsen van zonnepanelen min of meer per definitie een flinke investering is, begrijpen we dat je misschien geneigd bent om te kiezen voor de aanbieder die goedkoopste zonnepanelen biedt. En daar valt zeker wat voor te zeggen! Maar houd er daarbij wel rekening mee dat de verwachte opbrengst van goedkope zonnepanelen lager ligt dan de opbrengst van zonnepanelen waarvoor je iets meer betaalt.

Verdiep je daarom goed in het exacte type panelen (bijvoorbeeld glas-glas, monokristallijne, polykristallijne panelen) dat de specialist aanbiedt. Daarnaar kijkend kun je het beste inschatten welke zonnepanelen aanbieder de beste deal voor je heeft.

Installateur zonnepanelen referenties

Van ons ontvang je offertes van de beste zonnepanelen aanbieders uit jouw regio. Uiteraard is het wel nog te verwachten dat hun werkwijze licht van elkaar verschilt. Om na te gaan welke zonnepaneel installateur het beste bij jou past, kun je kijken naar recensies. Veel aanbieders noemen deze op hun website, maar kijk ook naar wat mensen over hen schreven op Google en social media.

Stappenplan aanvragen zonnepanelen

Ontvang jij graag een offerte voor zonnepanelen? Vul je gegevens in via het onderstaand formulier, en wij vinden de beste zonnepanelen specialisten voor je in jouw regio!

Adres doorgeven

Aan de hand van jouw adres vinden we een aantal van de beste zonnepanelen specialisten uit jouw regio. Zij sturen je vrijblijvend een zonnepanelen offerte op.

Dakcheck

We hebben een paar vragen over jouw woning, om te bepalen of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Aan de hand hiervan kunnen de zonnepanelen specialisten o.a. bepalen welke soort zonnepanelen geschikt zijn en wat er nog meer nodig is voor de installatie. Denk hierbij aan informatie zoals het beschikbare oppervlakte, eventuele schaduwval, onderhoud aan het dak en de panelen richting.

Energieverbruik doorgeven

Wanneer we weten hoeveel elektriciteit er in jouw huishouden verbruikt wordt, kunnen we nog beter bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en wat de meest geschikte zonnepanelen zijn.

Meer over zonnepanelen weten?

Zonnepanelen in de schaduw

Als je investeert in zonnepanelen, wil je natuurlijk dat ze zoveel mogelijk zonne-energie opleveren. Hiervoor is het belangrijk dat ze zo veel mogelijk zon vangen

Lees meer

Kosten zonnepanelen

Als je binnenkort zonnepanelen gaat kopen, doe je er goed aan om je vooraf te verdiepen in de gemiddelde prijs van zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen behoorlijk

Lees meer

16 zonnepanelen

Met een compleet pakket van 16 zonnepanelen, wek je waarschijnlijk meer zonne-energie op dan je verbruikt. Dit geeft je de mogelijkheid om stroom terug te

Lees meer

Wat zijn zonnecellen

Wat zijn zonnecellen precies? Zonnecellen zijn de kleine vierkantjes op een zonnepaneel en zetten de lichtenergie om in bruikbare elektrische energie. Koop jij binnenkort zonnepanelen

Lees meer

Terugleveren stroom

Met zonnepanelen kun je geld besparen, maar ook geld verdienen door stroom terug te leveren. De overtollige opgewekte stroom kun je namelijk terugleveren aan het

Lees meer

Vergunning zonnepanelen

Heb je voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning nodig? In de meeste gevallen heb je geen zonnepanelen vergunning nodig, en kun je de zonnepanelen

Lees meer